Sponsoring

ZVV Den Haag

ZVV Den Haag is een enthousiaste zaalvoetbal vereniging, ontstaan uit een fusie tussen twee Haagse zaalvoetbal verenigingen. Als sponsor zijn wij erg trots op de vereniging, aangezien zij in de Eredivisie en de Topklasse spelen!

HSV de Vismaatjes

HSV ‘de Vismaatjes’ is een ontzettend gezellige en gedreven visvereniging, waarbij er zowel in de zomer als in de winter competities zijn. Als trouwe sponsor steunen wij deze vereniging, zodat de contributie voor leden zo laag mogelijk kan blijven.

Sportclub O.D.B. Den Haag

Sportclub O.D.B. in Den Haag is een erg enthousiaste voetbalvereniging, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn een ontzettend trouwe en trotse sponsor van deze leuke club.

Duindorp vreugdenvuur

Ieder jaar gaan twee vreugdevuren bij Scheveningen de strijd met elkaar aan om te bepalen wie het hoogste vreugdevuur kan bouwen. De vreugdevuren worden gelijktijdig in de oudejaarsnacht aangestoken, waarna iedereen samen oud en nieuw viert. Wij zijn trots op het feit dat wij al jarenlang sponsor zijn van dit grootse evenement.

SVV Scheveningen

SVV Scheveningen is opgericht in 1919 en sindsdien niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Ook van deze voetbalclub zijn wij trouwe sponsor en wij hopen deze samenwerking nog jaren voort te zetten.

SVC '08

SVC ’08 is een erg jonge voetbalvereniging, waarin meerdere voetbalverenigingen direct of indirect zijn opgegaan. Als trouwe sponsor zijn wij trots op deze jonge club voetballers uit Scheveningen

AD online

Ad-Online zet bedrijven op de kaart door middel van adverteren met banners, commercials en grote LED schermen. Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking die wij met dit bedrijf hebben.

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen

Stichting MVI is een non-profit organisatie die zich specialiseert in het financieren, aankopen en doelmatig exploiteren van zorgvervoer ten behoeve van (zorg)instellingen. Stichting MVI werkt hierdoor actief mee aan eenzaamheidsbestrijding van minder mobiele ouderen. We zijn blij met deze samenwerking.