WMO-aanpassingen

WMO-aanpassingen

Bij We-vi Elektrotechniek BV kunt u terecht voor WMO-aanpassingen op maat. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een snelle vakkundige plaatsing van trapliften en andere WMO-aanpassingen. Ook installeren wij privé oplaadpunten voor elektrische auto’s, scootmobielen en fietsen. Wij zorgen voor een vlekkeloze aansluiting van het oplaadpunt. Onze vakmensen werken snel en vakkundig. U bent altijd verzekerd van een persoonlijke service.
 

Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Dankzij de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is het voor veel mensen mogelijk om langer thuis te blijven wonen. U krijgt een budget om aanpassingen in uw woning door te voeren. We-vi Elektrotechniek BV heeft veel ervaring met het aanbrengen van WMO-aanpassingen. Wij verzorgen de installatie van trapliften en de aansluiting van elektrische oplaadpunten in onder meer Wateringen, Den Haag, Zoetermeer en Rijswijk.

 

Traplift installatie

Een traplift installatie is één van de meest voorkomende WMO-aanpassingen. We-vi Elektrotechniek BV staat garant voor een professionele traplift installatie. Wij zorgen ervoor dat de traplift goed verankerd en aangesloten is en naar behoren functioneert. Wij installeren alleen trapliften van gerenommeerde fabrikanten. Het is ook mogelijk om een traplift te plaatsen op een wenteltrap. Voor onderhoud of een reset van de traplift kunt u eveneens bij ons terecht.

 

Elektrische oplaadpunten

Heeft u een privé oplaadpunt nodig voor een elektrische auto, een scootmobiel of een fiets? Ook dan bent u bij We-vi Elektrotechniek BV aan het juiste adres. Onze installateurs zorgen voor een professionele aansluiting van het oplaadpunt. U kunt uw auto, scootmobiel of fiets op elk gewenst moment opladen: zo blijft u gegarandeerd mobiel.

Persoonlijke service

We-vi Elektrotechniek BV biedt altijd een persoonlijke service. Onze installateurs werken en snel en uiterst nauwkeurig. U bent gegarandeerd dat uw WMO-aanpassingen perfect functioneren. We-vi Elektrotechniek BV is aangesloten bij de branche organisatie Uneto-Vni en ingeschreven bij SEI (Stichting Erkend Installateur).

 
Senior on wheelchair

Heeft uw vragen neem contact met ons op