Video en intercominstallaties

Dual Optical Video Measuring System

Video- en intercominstallaties

Met een video- en intercominstallatie kunt u altijd zien wie er voor de deur staan. U kunt met de bezoeker communiceren alvorens u hem of haar binnenlaat. Bij We-vi Elektrotechniek BV kunt u terecht voor hoogwaardige deurbel video intercom systemen. Onze installateurs zorgen voor een professionele plaatsing van de video intercom, desgewenst in combinatie met het aanbrengen van portiek afsluiting en de inbouw van postkasten.
 

Particulieren en bedrijven

We-vi Elektrotechniek BV verzorgt de plaatsing van deurbel video intercom systemen voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor het onderhoud aan de intercom bent u bij ons aan het juiste adres. We-vi Elektrotechniek BV is gevestigd in Wateringen, maar onze installateurs zijn actief in de wijde omgeving. Ook in Leiden, Rijswijk, Voorburg en Naaldwijk kunt u op ons rekenen.

 

Deurbel video intercom systemen

Video- en intercominstallaties vormen een ideale oplossing voor appartementencomplexen en bedrijfspanden. Een video- en intercominstallatie biedt, in combinatie met een een goede portiek afsluiting, een uitstekende beveiliging. Voor particulieren die niet op de begane grond wonen is een draadloze intercom ideaal. Dit type intercom is eenvoudig te installeren en draagt enorm bij aan het gevoel van veiligheid.

Portiek afsluiting

Een deurbel video intercom systeem dient gecombineerd te worden met een degelijke portiek afsluiting. De deurintercom heeft aan de binnenzijde van de woning of het bedrijfspand een deuropener waarmee het mogelijk is om bezoekers met een druk op de knop binnen te laten. Een deurveer zorgt ervoor dat de deur weer keurig in het slot valt. We-vi Elektrotechniek BV verzorgt eveneens de plaatsing van de deursluiter voor de buitendeur en de afdekking van de deurveer.

Postkasten inbouwen

Bij het installeren van de video- en intercominstallaties kunt u desgewenst ook de postkasten voor uw appartementencomplex of bedrijfspand door ons laten inbouwen. Wij bouwen alleen hoge kwaliteit postkasten in die vanzelfsprekend goed afsluitbaar zijn.

 
 
 

Heeft uw vragen neem contact met ons op