Verlichting

Verlichting

Verlichting zorgt voor een prettige sfeer, een fijne werkomgeving en het draagt bij aan de veiligheid. Het is niet alleen belangrijk om een goede binnenverlichting te hebben, ook buitenverlichting is onmisbaar. Voor grotere appartementencomplexen, bedrijfspanden en parkeergarages is noodverlichting bovendien verplicht. We-vi Elektrotechniek BV is uw vertrouwde adres in Wateringen op het gebied van professionele verlichting.

Goede verlichting voor een woning, appartementencomplex, bedrijfspand of garage is onontbeerlijk. Verlichting zorgt voor een prettige sfeer, een fijne werkomgeving en het draagt bij aan de veiligheid. Het is niet alleen belangrijk om een goede binnenverlichting te hebben, ook buitenverlichting is onmisbaar. Voor grotere appartementencomplexen, bedrijfspanden en parkeergarages is noodverlichting bovendien verplicht. We-vi Elektrotechniek BV is uw vertrouwde adres in Wateringen op het gebied van professionele verlichting.

Ruime keuze aan verlichting

We-vi Elektrotechniek BV biedt een zeer ruime keuze aan verlichting. Onze professionele installateurs zorgen altijd voor een vakkundige aansluiting. Wij beschikken over veel ervaring op het gebied van verlichting en wij vinden voor elke situatie een passende oplossing. Bij We-vi Elektrotechniek BV bent u onder meer op het juiste adres voor:

  • Buitenverlichting
  • Noodverlichting
  • Binnenverlichting
  • Automatische verlichting (sensor)
  • LED
  • Verlichting voor garages
  • Sierverlichting

Particulieren en bedrijven

Wij verzorgen de aansluiting van de verlichting en de bijbehorende kabel voorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor onderhoud aan de binnen-, buiten-, sier- en noodverlichting kunt u bij ons terecht. We-vi Elektrotechniek BV is gevestigd in Wateringen, maar onze installateurs zijn ook actief in nabijgelegen plaatsen als Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en Naaldwijk.

 

Direct een afspraak maken

Om een afspraak te maken met We-vi Elektrotechniek BV kunt u ons bellen op telefoonnummer 0174 237 540. U kunt ook een email sturen naar: info@we-vi.nl. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen op het gebied van verlichting. Zo adviseren wij u graag welk type verlichting het beste bij uw situatie past.

 
 
electricity

Heeft uw vragen neem contact met ons op