Toegangscontrole

Toegangscontrole

We-vi Elektrotechniek BV verzorgt de installatie van kwalitatieve toegangscontrole systemen voor bedrijven en instellingen. Ook voor het onderhoud aan het systeem voor toegangscontrole beveiliging bent u bij We-vi Elektrotechniek BV aan het juiste adres.

We-vi Elektrotechniek BV is gevestigd in Wateringen, maar wij verzorgen ook installaties en onderhoud in omringende plaatsen als Poeldijk, Honselersdijk, Den Hoorn, Loosduinen, Kwintsheul en Wateringse Veld.

Toegangscontrole systeem

Met een kwalitatief toegangscontrole systeem houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur, terwijl het pand toch goed toegankelijk blijft voor medewerkers en andere bevoegde personen. We-vi Elektrotechniek BV verzorgt de installatie van diverse elektronische toegangscontrole systemen. Wij installeren onder meer systemen met toegangscontrole beveiliging door middel van een druppel en Assa Abloy toegangssystemen. De toegangscontrole is tot op individueel niveau te reguleren. Ook is het mogelijk om een tijdstip in te stellen waarmee een individu toegang heeft tot specifieke ruimtes.

 

Eenvoudig te beheren

De toegangscontrole systemen van We-vi Elektrotechniek BV zijn eenvoudig te beheren vanaf uw computer. U kunt voor elke medewerker bepalen tot welke ruimtes en op welke tijdstippen hij of zij toegang heeft. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de verleende toegang per medewerker. Ook kunt u tijdelijke toegang verlenen of de toegang van een medewerkers per direct blokkeren. De toegangscontrole software is cloud gebaseerd, zodat er geen lokale software installaties vereist zijn.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij een elektronisch toegangscontrole systeem is het van belang dat de gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden van het systeem. Met het toegangscontrole systeem van We-vi Elektrotechniek BV hoeft de gebruiker enkel een druppel aan te bieden om de deur te openen. Eventueel is het mogelijk om veelgebruikte deuren tijdens kantooruren vrij toegankelijk te houden, waarna deze bijvoorbeeld om 18.00 uur automatisch op slot gaan.

Voordelen toegangscontrole systeem

  • U kunt precies bepalen wie waar en wanneer naar binnen mag
  • U kunt zien wie waar en wanneer naar binnen is geweest
  • Hoge mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen
  • Beheerderstoegang van achter uw computer
  • Real-time informatie beschikbaar
  • Gebruiksgemak voor medewerkers en bezoekers
  • Één toegangsdrager (druppel) voor meerdere deuren
  • Bij sleutelverlies hoeven er geen sloten worden vervangen
 
Finger or card scanner device placed on blue wall to unlock the entrance door

Heeft uw vragen neem contact met ons op