Portiekafsluitingen

Portiekafsluitingen

We-vi Elektrotechniek BV verzorgt de plaatsing van portiekafsluitingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze elektronische portiekafsluitingen zijn bijzonder sterk, waardoor vandalen geen kans krijgen. We-vi Elektrotechniek BV verzorgt eveneens onderhoud aan de portiekafsluiting. Tot onze klanten behoren onder meer particulieren, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.Wij zijn gevestigd in Wateringen, maar onze monteurs zijn ook actief in omringende plaatsen als Poeldijk, Honselersdijk, Den Hoorn, Loosduinen, Kwintsheul en Wateringse Veld.

Met een portiekafsluiting voorkomt u dat anderen ongewenst gebruik maken van uw portiek. U houdt hangjongeren, wildplassers en andere ongewenste bezoekers buiten de deur. Een portiekafsluiting biedt een extra stukje veiligheid. We-vi Elektrotechniek BV verzorgt elektronische portiekafsluitingen waarbij de deur op afstand geopend kan worden. De portiekafsluiting wordt geleverd met een intercomsysteem. De briefkasten en het bellenpaneel worden aan de buitenzijde van de portiekafsluiting geplaatst, zodat bezoekers en de postbode hier eenvoudig gebruik van kunnen maken.

Portiekafsluiting op maat

De portiekafsluiting wordt geheel afgestemd op uw portiek en uw specifieke wensen. Het is mogelijk om te kiezen voor een portiekafsluiting die de hele dag afgesloten is, maar u kunt ook kiezen voor een portiekafsluiting waar u overdag zonder sleutel naar binnen kunt. Voor de postbode is het het eenvoudigst wanneer de brievenbussen zich buiten de portiekafsluiting bevinden. We-vi Elektrotechniek BV biedt de mogelijkheid om de huidige postkasten te verplaatsen.

Video- en intercomsysteem

Om bezoekers binnen te laten in uw portiek, wordt de portiekafsluiting voorzien van een een video- en intercomsysteem. U kunt zien wie er voor de deur staat en met deze persoon communiceren alvorens u hem of haar met een druk op de knop binnenlaat. We-vi Elektrotechniek BV staat garant voor een deurbel video intercomsysteem van hoge kwaliteit. Onze installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van de video intercom.

Kwaliteit en vakkundige service

Bij We-vi Elektrotechniek BV komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. U bent bovendien gegarandeerd van een snelle en vakkundige service. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van portiekafsluitingen en video- en intercomsystemen. We-vi Elektrotechniek BV is aangesloten bij de branche organisatie Uneto-Vni en wij zijn ingeschreven als SEI installateur (Stichting Erkend Installateur).

 
gate

Heeft uw vragen neem contact met ons op