Camerabewaking

Camerabewaking

Bij We-vi Elektrotechniek BV kunt u terecht voor verschillende modellen binnen- en buitencamera’s voorzien van alle benodigde accessoires. Met onze camerasystemen bent u verzekerd van hoge kwaliteit beelden waarmee u extra veiligheid voor uzelf creëert. De camera’s worden geïnstalleerd door onze BRL-gecertificeerde installatiedeskundigen. Ook voor het onderhouden van het camera bewakingssysteem bent u bij ons aan het juiste adres.We-vi Elektrotechniek BV verzorgt onder meer installatie en onderhoud aan camerasystemen in Wateringen en omringende plaatsen als Poeldijk, Rijswijk, Delft en ’s-Gravenzandseweg.

 

Waarom camerabewaking?

Camerasystemen worden vooral toegepast uit veiligheidsoverwegingen in winkels, kantoren, parkeergarages, toegangswegen van appartementen complexen en keldergangen. Deze systemen worden gecombineerd met een digitale harddisk recorder om achteraf na te kunnen gaan wat er in deze ruimtes is gebeurd. Deze systemen geven een veiliger gevoel bij het betreden van de ruimte en werken preventief tegen vandalisme en diefstal.

 

Wat wij kunnen doen?

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag welk camerasysteem het meest geschikt is voor uw situatie. Dit kan een combinatie zijn verschillende binnen- en buitencamera’s gecombineerd een passende harddisk recorder. We-vi Elektrotechniek BV verzorgt onder meer de volgende werkzaamheden:

  • Het aanbrengen vandaal bestendige binnen en/of buiten camera’s.
  • Het aanbrengen van mini en/of dome camera’s
  • Het aanbrengen van de harddiskrecorder inclusief de benodigde software.
  • Het aanbrengen van de benodigde camera bekabeling.
  • Het verhelpen van storingen in het bestaande bewaking systeem.
  • Het onderhouden van nieuwe en bestaande bewaking systemen.

Ook leveren wij diverse soorten aan IP-camera’s welke u op afstand kunt beheren of welke u kunt combineren met een NAS-server om beeldmateriaal te beheren.

 

Uitstekende service

Als u de installatie het het onderhoud van uw camerasysteem door ons laat verzorgen bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Onze onze BRL-gecertificeerde vakmensen werken snel en uiterst zorgvuldig. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van camerabewaking.

 
Surveillance camera

Heeft uw vragen neem contact met ons op